30/9-10 Dag 32, 698 dagar kvar

Napp, vi har fått napp! Kan ni förstå det??

Efter flera månaders sökande har vi fått napp på FÖRSTAHANDS KONTRAK. Detta är helt otroligt, jag ska inte spela upp mig för mycket eller hoppas allt för mycket men visst hoppas man endå! Jag satte mig igår ner för att göra ett sista försök och började ringa fastighetsägare i Landskrona (3,5 mil från skolan). Jag fick då tag på världens underbaraste kvinna! Hon tog mig på allvar och berättade att det precis satt ut en etta som på 35 kvm, Hall-Sovalkov-Vardagsrum-Toa-Kök, hyran skulle ligga på ca 3400 kr. Kanon! Nu hoppas vi verkligen verkligen på att den ser bra ut, vi ska kolla på den på Tisdag. :D

Det blir mycket att göra nästa vecka, ska jobba kvällen Mån, Tis, Ons och Tors, vilket betyder att jag och Erik får åka till skåne på Tisdag morgon och när vi kollat lägenheter/lägenheterna så får jag åka hela vägen tillbaka och jobba. Jag vet egentligen inte om man tjänar så mycket på det men det är iaf skönt att ha en liten inkomst om det nu blir flytt. Trevligt att jobba med människor också.

Sen på fredag ska jag ner igen för då är det "kostymboston" som det kallas, man ska tydligen vara hyffsat finklädd så det blir till att åka och handla lite i helgen också.

Sen så har min älskade vän och extra syster Jenny varit här idag tillsammans med sin mamma och så nykomna dotter lilla Alice. Så sööt! Det var otroligt roligt att träffa Jenny också, skönt att få prata av sig med någon man verkligen litar på och som lyssnar.

Sen nu när de har åkt hem har liksom proppen bara ramlat ut, jag bara känner att jag säckar ihop, har inte ätit ordentligt på hela dagen och dessutom har jag då jobbat. Ingen jobbig dag på jobbet men ändå saker att göra hela tiden. Man blir otroligt trött av att passa upp personer hela tiden, även om arbetet är otroligt givande. Men som sagt nu har liksom proppen gått, jag hade velat vara hos min man, krypa upp i hans famn och bara ta det lungt. Kyssa honom ömt och sedan gosa ner oss i soffan och kolla på en bra film och bara mysa. Men det får bli imorgon :)

Älskar min lilla fluffboll :)

Snart har vår lilla familj ett eget hem, Hoppas!

Håll tummarna för oss!

/ Stackeboon

29/9-10 Dag 31, 699 dagar kvar

Hejsan

31 dagar hela 31 dagar, och vad har hänt ? Ett enda dåligt napp på 31 dagar? Men vi får väl inte tappa hoppet vi måste hoppas, hoppet är väl de sista som överger en.. Antar jag. Men vi hoppas på, det är liksom det enda vi kan göra. Saknar min man idag, precis som alla andra dagar iof men endå. Det blir väl bättre antar jag, man vänjer ju sig.

Idag har jag också blivit av med tandställningen, gött. Så nu har jag en tråd på insidan av tänderna istället, men iaf skönt att vara av med den. Blev väl hyffsat nöjd men nu känner jag att jag nog skulle vilja bleka mina tänder för jag tycker att de är otroligt gula och det är inte alls fint :/ Men det får bli ett senare problem. Nu är ju iallafall tandställningen väck.

Sen ska jag iväg och jobba, ska bara vara extra ikväll så jag börjar inte försen klockan halv 5. Ganska skönt, halv 5 - 21. Nu jobbar vi gärnet så att jag får massor med pengar tills vi kan flytta :)

/ Stackeboon

28/9-10 Dag 30 (Speciell dag)

Hej,

Idag, just denna dagen, ikväll är det exakt ett år sedan jag fick den bästa första kyssen i mitt liv. Det är nämligen ett år sedan jag och min man kysstes för första gången. Underbara fantastiska kyss, den första i raden av massa mer. Älskar den dagen lika mycket som jag älskar min fantastiska man, han är helt otroligt, det bästa som någonsin har hänt mig. Han är min och jag är lika mycket hans, underbara underbara älskade människa!

Det är ju också ca en månad sen vi blev särbos.. En jobbig månad har det varit, ständigt kollande på både mejl och blocket och andra lägenhetssidor. Det är psykiskt jobbigt det här, ett ständigt utelämnande, väljer de oss? Men man får väl inte ge  upp hoppet, vi får helt enkelt fortsätta våran ständiga jakt. Uscha 30 dagar utan att träffa min man nästan varje dag, även om vi inte bodde ihop kunde jag ändå åka till honom om jag bara var ledig en dag, jag fick lov att vara hos honom varje dag om jag så ville, det kan jag ju inte nu eftersom han inte får lov att ha inneboende.

Önska oss lycka till!

/ Stackeboon

27/9-10 Dag 29

Hej..

Mina dagar går upp och ner, det är bra sen PANG blir det dåligt.. Alla dagar från i Onsdags har varit bäst för i Onsdags åkte jag ner till min man och sen i Fredag åkte vi båda hem och hade en myshelg ensamma hemma hos honom. Men så igår när jag började inse att imorgon (idag) kommer jag inte få ligga här och hålla hans hand imorgon kommer jag inte bara kunna vända mig om för att få en kyss eller en varm kram då kom tårarna. Jag fick gråtattacker med jämna mellanrum.

Jag börjar nästan ge upp, har nu mejlar 5 eller 6 personer på raken som ingen har svarat, inte ens svarat och sagt att lägenheten är uthyrd utan bara skitit i det. Sånt gör ont, sånt är jobbigt! Jag mår fruktansvärt dåligt och undrar bara vad jag gör fel!? Jag sitter vareviga dag och kollar på olika lägenhetssidor, vi står i alla bostadsköer och blocket besöker jag ibland en gång i halvtimmen.. Men inget napp! Va gör jag för fel!? Kan någon tipsa mig om hur man gör? Hur fan får man en lägenhet i närheten av alnarp? Ge upp? Nä jag kan ju inte! Jag vill bo med människan som betyder mest av allt för mig, varför får jag inte det? Va har jag gjort för ont för att inte få någonting som jag planerat?

Snälla högre makter, vanliga personer och alla andra, hjälp mig!

/ Stackeboon

23/9-10 Dag 25

Hejhopp

Sitter nere i skåneland på mannens rum, han är i skolan just nu och jag sitter här och väntar. Jobbigt men ändå härligt för jag vet att om en timme så får jag krama på honom :D Saknar honom lite faktiskt.

Har varit här sen igår, kom ner vid tolv tiden och då åkte vi in för att shoppa lite. Blev inte så mycket, ett par leggings till mig och skor till honom, sen skulle han på lantmästar möte och då fick jag vänta igen. Mycket väntan men va gör man inte för kärleken? Och imorgon ÅKER VI HEM!! :D Härliga tider, underbara tider! Ska bli skönt, bara han och jag.

Jag har dessutom börjat mitt nya liv, jag ska gå ner 20 kg, jag har börjat föra matdagbok och enligt min lilla app så kommer det ta 22 veckor för mig att nå målet. Bara att kämpa på, det är ju inte allt för långt borta! 5-6 Månader  ungefär :) Detta ska bli kanon! Nu får man väl hoppas att jag klarar av det bara.. Men det får vi tro :) Hitills idag har jag ätit 1129 Kalorier, och jag har 511 kvar att förbruka, men går jag ut och går en timmes promenad har jag ungefär 900 kvar att förbruka :P Hejaheja, jag ska fixa de här!

Inget nytt på lägenhetsfronten heller direkt, vi håller tummarna, det är va vi kan göra :)

/Stackeboon

21/9-10 Dag 23

Hejhopp!

klockan 07.05 i morse ringde de från Ö-bo och frågade om jag kunde jobba, javisst sa jag vilken tid? (ovetandes om att klockan bara var 7) Nu! Hum jo okej jag kommer, klockan 07.20 var jag på jobbbet, duktigt tycker jag :) Då hade jag både hunnit klä på mig och äta utan att stressa.

Sen så har jag varit hos tandregleringen en snabbis och sedan tillbaka för att jobba. Så 4,5 timma jobb blev det väl iallafall, det är ju alltid något. Halsontet är inte borta, det blev till att ta en panodil och en ipren innan jag åkte och det hjälpte fint. Har i stort sett inte kännt något innan nu men nu börjar halsen kännas igen.

Har också sökt en lägenhet, 2:a i Svenshög, det var en sista minuten lägenhet så man kan ju hoppas på det bästa. Sökt ganska många lägenheter nu och det har ju kommit ut endel så man kan ju hoppas att boendena rör lite på sig nu. En uppdatering om lägenheten jag mejlat på med, de har inte svarat så vi var nog inte av intresse. Det finns ju ofta folk med mer inkomst och de kommer ju såklart före... Tyvärr. Men men hoppas hoppas hoppas!

/Stackeboon

20/9-10 Dag 22

Hej hopp,
Ny dag = En dag närmare tills att jag ska få åka till mannen :D

Idag har jag vart på vårdcentralen, det var liksom bara att vänta, hon sa att det kanske var ett virus och att de inte va ngt att göra. Jag tycker man ska ta liite fler prover om någon kommer in och säger att den har haft ont i halsen mer än en vecka och fortfarande har lika ont. Butbut, dålig sjuksköterska: JAPP!

Sen har jag hälsat på mm & mf en stund idag med, trevligt, man är alltid lika välkommen :)

Sen så har jag också idag sökt lägenheter, de kom ut en i Lund idag, kanske intressant. Får hoppas på det bästa, kanske i dyraste laget men det får funka. 4900/månad  inkl el och värme. Så så farligt är det ju inte. Har även sökt lägenheter på burlövs bostäders hemsida. En 2:a och en 3:a, vi håller tummarna (Y). Fan altså jag skulle kunna jobba heltid med att söka lägenheter utan att få en enda känns det som :( Men som sagt vi hoppas på det bästa, jag längtar som en galning efter min man! Som jag dessutom har varit tillsammans med i 10 månader idag :)

Sen så ska kanske jag och bror min åka till gekås och handla lite granna :) Kan ju hoppas att det blir så jag känner mig väldigt sugen på att åka dit för nu va det allt ett tag sen, kan knappt komma ihåg när jag senast var där.

/ Stackeboon

Du är min första, största kärlek (L)

19/9-10 Dag 21

Hej,

Sovit rätt bra inatt, även om det var utan min man. Min säng är väldigt skön, jag tror jag tar med den ner så min man får ligga skönt, det är han värd. Men jag har drömt massa underliga drömmar också, tycker inte om när inte han ligger bredvid på morgonen så jag kan berätta och prata om drömmarna. Har också blivit medlem på andrahand.se, sökte en lägenhet där som kommit ut för 4 dagar sen, men det var såklart redan uthyrd, vad hade jag liksom väntat mig? Men jag vädjade till honom att han skulle säga till om han kände till någon annan som kunde hyra ut till oss.

Sen har vi sökt 3 lägenheter genom burlövsbostäder, två stycken 2:or i Harakärr och en 1:a svenskärr tror jag de heter. Inte för att jag tror på de men vi får väl ta och hålla våra tummar så gott vi kan. Jag hoppas verkligen på det bästa, för min man och mig.

Nu är det dax å rösta också, jag har nog bestämt mig, vi får ta och ser hur det blir.

/Stackeboon

18/9-10 Dag 20

Hej,
Jag önskar jag kunde sätta mig här och skriva att vi har fått en lägenhet, men det kan jag inte tyvärr. Jag har däremot spenderat lite mer än en vecka tillsammans med min man. Vi var så nära att få en lägenhet, dock väldigt dyr, en etta för 5550:- per månad plus el, bredband osv. Mycket krav och säkerheter för dem, men inga för oss. De skulle bli sambos på "prov". Vilket vi tyckte va som ett spel på lotto liksom om det skulle hålla eller inte. Men men ingen av oss tyckte det kändes bra så det var ju ett gemensamt beslut, och det som var jobbigt när man prata med dem var att de ofta sa "OM vi väljer er" Inget säkert altså. Mycket fin lägenhet dock så det var väldigt synd :( Men men sånt är livet, det kommer fler hoppas jag verkligen. Jag vill ju bo med min drömprins.

Jag tycker så synd om min man, tycker inte alls om att lämna honom. Uscha det gör ont i hela kroppen, fysisk smärta och psykisk självklart! Jag känner mig tom, utan honom är jag ingen. Jag har längtat hem men ingenstans är hem utan honom. Jag antar att detta är bra, man lär sig uppskatta varandra, sånt man inte förstår när man har varandra hela tiden. Det är som de säger man vet inte vad man har förrens man förlorar det. Detta är väl ett sätt att känna på det utan att förlora varandra.

Vi får se jag kanske åker ner snart igen iaf åker jag ner senast Torsdag och tar med honom hem igen, min älskade man. Längtar redan efter hans läppar och varma kramar. Älskar honom otroligt mycket, han är det bästa som hänt mig någonsin.

/ Stackeboon

5/9-10 Dag 7

Jobbat hela helgen och nu är jag bra trött, det hade varit skönt att krypa intill min älskling och bara gosa mig in. Åhh det hade varit något att drömma om. Nu har vi varit ifrån varandra 7 dagar. En hel vecka! Jag tror inte vi har vart ifrån varandra såhär länge på ett halv år. Jag saknar honom så. Men jag antar att det är viktigt i ett förhållande, att längta. Och klarar vi detta så klarar vi väll allt.

Kort blogg. As usual. Och jag skriver ju ändå bara samma, men bloggen  är ju för min egen del så.

/ Stackeboon

3/9-10 Dag 5

Saker och ting börjar väl kännas kanske något bättre. Om det är så mycket bättre vet jag inte. Min rosenkvarts går varm om man säger så. Tårarna kommer väl med jämna mellanrum, mycket på kvällen när man ska gå och lägga sig. Men det som är bra är att vi iallafall hör av varandra då och då :) Ett ljussken i allt mörker. Men han ska ju inte vara där och prata. Jag vill ju pussa och krama på honom! Höra hans hjärta slå när jag lägger mitt huvud mot hans bröst. Åhh min älskade varför kan jag inte vara där?


1/9-10 Dag 2

Fick tag på honom igår eller ja han ringde så fort han hade vaknat. Stackaren, den där småttingveckan verkar väldigt jobbig och jag som inte kan va där och ta hand om honom. Det suger. Jag skule så gärna vilja krama honom. Har pratat med min älskade idag också, han ringde också idag när han vaknat och nu va stackarn förkyld också. Skulle vela vara där, laga lite mat och stoppa ner honom i en varm säng.

För mig börjar det väl lugna ner sig lite, inte bara massa gråtattacker hela tiden, visst är det jobbigt men man får försöka rikta sina tankar mot något annat. Kanske skulle baka lite bullar som jag kan ta med mig? Hum det va ju en bra tanke iaf, får se hur det blir med det.

/ Stackeboon

P.S Älskar dig mest av allt.

RSS 2.0