25/10-10 Dag 57, 70 Dagar kvar

Dagarna försvinner, sakta men säkert, det är inte alls långt kvar nu! Jag blir så lycklig varje gång jag tänker på det :D Men nu är det bestämt det blir Landskrona till att börja med. Vi tackade nej till den andra lägenheten. Jag tror detta kan bli bra endå, vi kommer ju garanterat trivas i vårt lilla fina krypin ;) Och jag har redan bjudit in massor med människor att sova på soffan som jag inte har så det får väl bli att vi köper en snart :) Vi behöver bara en vinst på ca 10 000 så vi kan köpa TV och bäddsoffa. Men men det ordnar väl sig det med, är man två är ju alla utgifter lite lättare att klara av tycker jag allt :)

Men nu ligger jag här nere i skåne ändå. Jobbade igår 12-20.30 gött med pengar :) Sen så åkte jag med ner, vi har kommit fram till de att de gör ju inget om jag är här nere, de kan ju inte göra mer än säga upp Erik och han har ju redan sagt upp sin lägenhet så de kan inte göra så mycket åt saken ;) Höhö.. Så sålänge jag inte har något jobb där hemma (altså inte blivit inringd) så kan jag va här hur mycket jag vill :D Och nästa vecka så har ju mannen lov mä :) kanoooners. Det här kommer bli så fruuuktansvärt bra, jag känner de i tårna att vi kommer få det awesome :)

Här är lite bilder jag tog på första snön :)









Och en av mina fina rosor får avsluta inlägget :)

/ Stackeboon

21/10-10 Dag 53, 74 Dagar kvar

Hejhopp!

Igår va det en helt underbar morgon/förmiddag, jag och min prins firade 11 månader tillsammans, kanske inte så speciellt att fira men det va en av de få månadsdagar vi faktiskt var tillsammans på :) Vi eller ja han hade planerat mysfrukost eftersom han inte började innan ett och då skulle jag åka hem. Så vi fick en fantastisk morgon tillsammans :) Sen så blev jag väldigt förvånad, innan jag ens hunnit upp så skulle mannen gå och handla mjölk till frukosten, visst blev jag förvånad för han brukar inte vara så pepp på att gå och hanlda iallafall inte själv. Men jag tänkte inte mer på det så jag började med frukosten, när han sen kom tillbaka hade han med sig en väldigt vacker bukett med vita roser och gissa om jag blev glad! Glädjen sitter fortfarande i idag. :D

Men något som dock inte är lika glädjande är min rygg, jag har ingen aning om va jag har gjort! Inatt bara de kom, jag vaknade runt 4 på morgonen och hade skit ont, och jag får inte bukt med det! Jag tog värktabletter så jag kunde somna om, sen sov jag fram till typ 9 och då gick ja och duscha för att se om de blev bättre med lite varmvatten och hård stråle som masserade nacke/ryggen och det blev väl något bättre. Sen så tog jag värktabletter igen men det vill verkligen inte hjälpa denna gånge, jag tror de enda är att lea upp den igen, vi får se hur de går.

Jag har också funderat en hel den, i förrgår var vi och pratade med personerna  som erbjöd oss en lägenhet. Jag kände varken bu eller bä. De var väldigt trevliga, men jag tror inte jag vill. Den kostade ju trots allt 5000 i kallhyra. Och huset verkade rätt gammalt, och lägenheten var el-uppvärmd. Det kommer bli rätt stora summor i vinter om man ska värma utt hela den (ca 80 kvm med  högt i tak!). Så jag tror nästan att jag tycker vi ska nöja oss med det vi har, vi har ju en lägenhet och har skrivit på papprerna, visst detta låg på landet och kanske skulle passa oss bättre men det kan ju ha varit kul att testa å bo i stan någon gång. Och sen tycker jag den andra hyran är för dyr för att nöja sig. För tar vi den andra lägenheten letar vi inte mer, då är vi nog fast. Men fast med en sån hög hyra är inte vettigt, visst den andra lägenheten är också dyr men där kommer vi inte nöja oss utan då vill vi ju komma närmare, så jag tror att jag har bestämt mig. Men sen får vi se vad jag och min blivande sambo kommer fram till.

Anledningen till att jag åkte hem redan igår var att jag skulle jobba, skönt å få jobb men igår var det riktigt jobbigt. Åh en annan sak som jag är väldigt glad över också! Jag slipper läsa Nk B (ett av behörighetskraven för att bli sjuksköterska) Jag har tydligen redan den! SKÖÖÖÖNT :D Amanda väckte tanken genom att skriva att hon hade behörigheten för Nk B när hon sökte djursjukvårdare så jag ringde programrektorn på stora segerstad och skulle fråga men ja hon trodde inte men hon visste inte, så jag mejlade Gunilla och hon talade om för mig att så va de visst, jag hade Nk B men va jag osäker skulle jag ringa Universitetet, så jag ringde UMEÅ Universitet, och där sa hon att jag kan va helt lugn att jag hade behörigheten att söka in. Visst är det coolt! Jag är behörig att söka till sjuksköterska! Detta är bara början, nu får vi se hur de slutar :D

Älskar verkligen min man, de senaste året har han gjort mig till den lyckligaste i världen <3


/ Stackeboon

19/10-10 Dag 51, 76 Dagar kvar

Hejhopp,

sen jag skrev sist har det hunnits med endel, de har ju varit helg :)

Vi har klippt fåren

Sexigt värre ;)

Såhär fina blev dem :)

Vi har också fotat lite i löven, för det faller verkligen en massa löv ifrån våran lönn, här är lite av dem:


Mamma och Disa

Disa dampar i lövhögen ;)

Lövkrig

Ännu mera lövkrig

Våran minsta tacka 116 :)

Vackra skogspromenader som man kommer sakna i skåne :(

Och så avslutningsvis en bild på mannen och hunden :)

Love my life :)

Det var väl allt för den här gången, det är så mycket enklare och förhoppningsvis roligare att skriva ett inlägg med bilder istället för bara text.

/ Stackeboon

14/10-10 Dag 46, 81 Dagar kvar

Jag tror jag smäller av, jag gick upp imorse, precis som vanligt. Sen när jag kom ner och plingade på min dator plingade mobilen till, jag fick helt enkelt ett mejl. Ja och va stod det i det då? Jo vi fick ett lägenhetserbjudande... En 4 på 80 kvm, 5000 Kr kallhyra. Så nu gav äntligen vår annons på blocket utdelning, varför just nu!? En vecka efter vi skrivit på papprena på den andra? Dessutom ligger denna lägenhet 6,5 km från skolan. -.- Suck och hur gör vi nu då? Jaja de löser vi väll, vi får åka och tittar på lägenheten så får vi se vad vi känner. Det är ju ett förstahandskontrakt så det kanske kan bli bra, det är ju mycket större med. Svår sits, men jag tror det kan bli bra i slutänden iallafall. Det är väl som Erik sagt, huvudsaken är ju att vi har något nu, vi får bo tillsammans, så skulle det skita sig med den nya nu då så har vi ju fortfarande en lägenhet och får bo tillsammans :)

Har varit ute och fotograferat lite idag med :) Här kommer några bilder:


Disan i höstlöven :)


Jag och prinsessan (Använde mig av ett stativ, därav är jag också med på endel bilder) =)


Jag och mina får, dessutom huset i bakrunden :)


Fåren :)

Ja de  va väl de bilder som jag orkade lägga upp för tillfället, nu ska jag kurera min huvudvärk litegranna :)

/ Stackeboon

13/10-10 Dag 45, 82 Dagar kvar

Hej hopp!

Dagen idag har bestått av tantvarning, tantvarning och tantvarning!

För hela dagen har jag suttit och stickat, ett par rosa sockar ska det bli. Jag har kämpat och kämpat och nu är hälen klar och jag har börjat sticka foten :)


Kolla bara på mitt fina alster! :)

Sen har jag inte gjort så mycket mer,  jag har lagat mat, korvstroganoff med ris, det blidde hyffsat gott :)


Men nu ska jag ta och kolla på mitt favorit program eller jag kollar på det, bonde söker fru!
Som tur är har jag ju redan min egen älskade bonde :) <3


Älskar dig till livets ände!

/ Stackeboon

12/10-10 Dag 44, 83 Dagar kvar :)

Då är det snart dags snart dags att flytta neråt, man kan väl typ säga att jag klarat en 3:dje del av tiden nu Det är ju Dag 44 av de 127 dagar vi behöver ha 25 mil emellan oss. Uscha 127 dagar! Det är ju typ en hel livstid! Haha nä kanske inte men lite så känns det ibland. Ändå måste jag nog villigt påstå och dessa 44 dagar gått ganska så snabbt, vi har ju setts så ofta vi har kunnat och jag har jobbat och då hinner man liksom inte tänka efter hur man känner på samma sätt.

Funderar också på att fixa iordning bloggen lite, de e ju ingen deppblogg längre kanske :P Eller så ska jag ordna upp min hemsida lite och börja använda den istället. Det är liksom lite enklare att fixa iordning den, de va så länge sen jag fixa bloggar att jag helt och hållet glömt bort hur man gör ;)

Grannen kom ner med sin valp hit ner igår och gudars så kul Disa hade! Jag har aldrig sett henne så lycklig, hon sprang omkring och lekte med valpen, jättesöta va de tillsammans. Men idag har det inte vart lika kul, jag upptäckte löss på Disa, inge kul alls. Men vi fick recept på frontline av veterinären så nu ska d

e bort. Äntligen har vi ju fått svar på varför hon har kliat sig så! Det är ju ändå rätt skönt. Fick hänga med veterinären in och kolla i mikroskåpet, uscha vilka äckliga djur! Det var dessutom en sort som var ovanlig i Sverige, stod de iaf i boken som han hade. Det är ju roande, hur fasen har hon fått dem? Lössen smittar bara mellan hundar och bara vid direktkontakt eftersom lössen inte överlever så länge utanför värddjuret. Och hon hade rätt många så hon måste ha haft dem ett tag, ja jag undrar ja ;)

Måste också nämna, Guuud vilket underbart väder! Jag älskar det!

Och nu kommer det lite bilder :)

Lilla söta Prisma

Disa & Prisma

Full fart på valpen ;)

Kära mamma :)

Mera bilder kommer när jag tagit dem ;)

/ Stackeboon



11/10-10 Dag 43

Nu är papprena påskrivna och jag och mannen har nu en lägenhet!

Det känns jätteskönt! Dock har vi inte tillträde innan den 1/1-11 men det är ändå ett datum, något att se fram emot!

Väldigt jättekort inlägg men ändå lite

Alltid vi :)

/Stackeboon


6/10-10 Dag 38

Nu kommer fler bilder på lägenheten :)

Ritningen på lägenheten


Badrummet

Del av köket :)

Andra delen av köket :)

Sovrummet/Vardagsrummet

Föstret i köket :)

Inte jätte bra bilder men iallafall en insyn i hur det ser ut i lägenheten, fler kommer när vi skriver på papper och flyttar in :)

5/10-10 Dag 37

LÄÄÄÄÄÄÄGENHET!

Kan ni förstå? Vi fick den, vi fick den!!

Dock blev det inte den som vi först funderade på det blev den andra, så mest troligen i början av December så bor jag och min älskade på Gjörloffsgatan 91 i Landskrona! Hoppas att ingenting ändrar sig nu bara men muntilgt så är lägenheten vår. Nu ska jag bara mejla in uppgifter om personerna som kan gå i borgen för oss. Eftersom vi inte har någon fast inkomst ännu. Men nu har vi äntligen en början :D



I detta husen ligger den :) Fler bilder finns på www.biskopen.se Men de blev inge bra här på bloggen så ni får bara se hur det ser ut utifrån, men lägenheten är en mysig etta på 48 kvm, stort kök och helkaklat badrum. Mycket fint och fräscht hus :)

/ Stackeboon

RSS 2.0