30/11-10 Dag 93, 34 Dagar kvar

Hejhopp,

Igår åkte jag och mamma till Borås, jag skulle till tandregleringen en (förhoppningsvis) sista gång :)  Han sa att mina tänder inte kunde bli bättre, göttans :) Sen så gick jag och mamma runt lite, vi var på Önska och jag köpte julklapp till min syster och hennes sambo, mamma köpte en julklapp till Erik där, men de var jag som valde ut ;) Kommer helt klart bli en höjdare :P Sen så gick vi vidare till Inter sport och köpte en jacka till mig :) Fick mössa och vantar av mamma med, så nu är jag redo för vintern, kanske borde tänkt på de lite innan ;)

Sen så gick vi och fikade på Waynes coffee house och gick in till Akademibokhandeln och där köpte jag en julklapp till min bror så nu är iallafall julklapparna påbörjade :) Det är faktiskt väldigt skönt! Så nu har jag bara Mamma, Pappa, Mormor, Morfar & Fanny ;)

Sen så kom vi hem och då hann jag prata med mannen i telefon en stund för att sedan stressa iväg till jobbet och jobba tre timmar, som faktiskt flöt på väldigt bra! Och gick otroligt snabbt! Ska jobba tre timmar ikväll med får hoppas att de går lika snabbt som gårdagen. Sen får vi se, vi kanske åker till Skene/kinna idag och fixar soffa och kanske gardiner, vi får se vad som händer. Nä men nu får väl jag ge mig ut och ta kort eller något sånt.

/ Stackeboon


29/11-10 Dag 92, 35 Dagar kvar

Hej hopp :)

I helgen har det hänt en massa :P Som jag skrev i förra inlägget skulle jag hämta mannen i falkenberg i fredags, så gjorde jag också. Jag var nära att somna flera gånger när jag åkte ner så var tvungen att ringa honom så att nån höll mig vaken. Men sen va ju såklart tåget försenat med, 40 minuter till på köpet. Men huvudsaken va ju att han kom fram :)


Sen på lördagen gick vi ut till mormor och morfar i det underbara vädret och hälsade på dem :) Mysigt. Sen så på kvällen skulle vi och fira Emma, så vi åkte till puckebo och där kan man ju säga att det var endel snö! Massa till på köpet, nästan en meter på sina ställen, rätt häftigt tycker jag allt. ;) Där var vi hela kvällen, åt mycket god älgstek och potatisgratäng. Sen så körde jag hem, vi fick köra ganska långsamt eftersom de va ganska mycket snö.



På söndagen åkte vi till Eriks syster och firade 1:a Advent, det var väldigt mysigt och trevligt :) Sen åkte vi hem till Erik igen och gick ut i ladugåden och myste lite ibland kalvarna :) Dom är fruktansvärt söta dom där små nyfödda liven :) Stå och mysa med min man i ladugården medans kalvarna rejsar över ströbädden är bland de bästa jag vet!

Sen på kvällen låg vi och pratade och jag berättade för honom att jag ville inget hellre än att fira julen med honom, men har liksom gått och tänkt att julen måste man ju fira med sin familj, men eftersom han kände samma sak att han ville fira julen med mig så bestämde vi att vi skulle göra det. Så i år ska jag för första gången i mitt liv inte fira jul med min familj utan med Erik och hans istället.



/ Stackeboon

26/11-10 Dag 89, 38 Dagar kvar

Hej hopp

Jobbade idag också, det har blitt massa jobb denna veckan, jobbade igår mä. Jag ska snart tillbaka för att jobba ännu mer, jag har ju delat pass idag (07.00-13.30 & 17.30-20.30) Många timmar och det är ju bra, jag har ju som sagt lite panik för hur hyran ska bli betald om jag inte får ett jobb direkt när vi flyttar. Erik säger att det fixar sig men jag vill ju inte att han ska betala allt för mig.

Var och hälsade på Emma och Oscar igår med,  till en början var Lillemor där (Oscars mormor) men sen kom Emma hem och då tog jag över passandet meddans Emma laga mat :)



Oscar & Lillemor

Förresten behöver jag ens nämna att kameran var med? Självklart var den med, det är den ju i stort sett jämt ;)



Han är inte så lite söt han heller ;)

Jag försov mig idag också, klockan ringde 5, jag bestämde att jag inte orkade gå upp och duscha så jag skulle sätta klockan på 6 men sen tänkte jag att jag kanske skulle sätta den på kvart i istället och satte klockan på 06.45 "/ Men mamma hojtade halv 7 så jag hann klä på mig och sätta i linser utan att stressa :) Men äta hann jag inte riktigt med så än har jag inte ätit ngt mer än två koppar kaffe, men hungrig är jag inte än. Men det är som varje dag jag jobbar, då slarvas de med maten och jag äter nästan inget på hela dagen. Men det kanske är bra, jag har ju några extra kilon som ska bort :P Men de ska jag och Erik ta tag i när vi flyttar ner till Landskrona :)

Sen så har jag och Disa vart uta i snön och busat lite ;) Eller ja vi har väl försökt ta julkort att ge Mormor och Morfar :)


"Kanin Dicken, Kaniiin"
&



Fattar inte varför hon får så trött blick på alla kort... Men men får väl acceptera att hunden min är ful.. Haha nej hon är finast i världen :P Men dock är hon inte alls så bra på bild, ibland så men den dagen vart inte idag ;)

Nej nu ska jag och mamsen åka och hämta min och Eriks bil :) Och sen ska jag ju då iväg och jobba igen och sen ska jag hämta mitt hjärta i Falkenberg. Hade det inte blivit så sent hade vi kunnat bowla ikv :( Surt.. Men men det kommer fler chanser :)

/ Stackeboon

24/11-10 Dag 87, 40 Dagar kvar

Hej hopp,

tiden går, kan ni fatta att det redan är dag 87! Snart är det han och jag i VÅR lägenhet! :D Det är mindre än en tredjedel av tiden kvar, det går faktiskt ganska så snabbt. Längtar längtar längtar :)


I förra veckan var jag i småland, mer exakt reftele och då hälsade jag på min underbara vän Jenny och hennes lilla dotter Alice, de på bilden ovan :) Vi hade mycket mysigt och fikade lite. Sen så var jag och Fanny på Segerstad och hälsade på lite granna, kanske med blandade känslor trots allt.

Sen så åkte jag med henne till Floda eftersom jag och Erik skulle ses i gbg på fredagen. Vi roade oss med att ta lite bilder på hennes hundar och kaniner fram tills dess att kamerans batteri tog slut -.-'


Leon & Max



Sen tog jag även på hennes kaniner, en dvärg vädur och en angora :) Gullisar!






Både igår och idag har jag jobbat, 3 tim igår & 7,5 idag. Sen blir de 6 imorgon och 9 på fredag = 25,5 timmar denna veckan :D Kanon skönt att få lite pengar ! Och dessutom ha något att göra på dagarna och inte bara gå och dra, för det är ju rätt så tråkigt.

Men de som är positivt är att jag och mannen fick långhelg :) Han var hemma från fre kväll till tis kväll, härligt! Har vart en mycket trevlig helg, vi firade ju faktiskt vår ett års dag ! :) Vi började med att fira den i fredags då vi mötter i Gbg, vi tog en fika på ett cafe som var rätt mysigt men han som serverade var påtagligt påtänd så det förstörde en hel del "/ Sen bröt Fanny upp och åkte hem, vi började då leta resturang där vi kunde äta vår ettårsmiddag :) Det var dock i stort sett omöjligt så vi fick ta och äta på en riktigt fin och god sushi resturang! Passande eftersom båda älskar sushi! Sedan så gick vi vidare till bergakungen, det blev Cornelis i VIP salongen. Mycket mycket trevlig upplevelse, vi började med att få komma in i en lounge där vi tog en drink och åt lite godis, pratade lite. Mycket mysigt! Sen fick vi gå in och sitta i jättesköna skinnfotöljer som gick att luta, man fick dessutom popcorn och dricka och ett eget bord. Sen åkte vi hem och myste :) Sen på morgonen på lördagen som var den liksom riktiga dagen så fixade mannen mysfrukost och sedan åkte han och köpte blommor till mig :) Han är verkligen världens bästa pojkvän!


Mitt livs största kärlek!

Erik Viktor Carlsson
Johanna Margareta Andersson

/ stackeboon

17/11-10 Dag 80, 47 Dagar kvar

Hejhopp!

Då vart jag tillbaka igen ;) Altså Wordpress var bättre att skriva i och det blev mycket snyggare layout mycket lättare men när man skulle ha upp bilder tyckte jag inte att det funkade de minsta, men men. Nu är jag altså tillbaka här då :)

Något som jag nog glömde att skriva på bloggen var väl att jag och min vän Anna var på Kinds BK och tränade, första gången jag var på ett BK här hemma :P Pinsamt men sant, men det gick verkligen kanon. Jag och Disa började med att träna lite allmänt, dvs freestyle och fritt följ. Det gick hyffsat. Sen körde vi lite Agility och det gick kanon bra! Hon klarade allt jag satt upp ( A:et, Lången, tre hinder och hela slalomet) hon fuska lite på slalomet ibland, det visar ju bara att det inte sitter hundra men jag blev förvånad att det förhuvudtaget satt alls :D Jag blev verkligen supernöjd och Disa var supertaggad (Mycket gott godis: Blodpudding & Falukorv) Sen så körde jag och Disa igenom nästan ett helt lydnads program - Apporten och platsliggning. Och det gick kanon bra :) Mycket bättre än de brukar ;) Visst var det inte topp nivå men Disa och jag nivå :D Nöjd till tusen!

Och idag har jag verkligen röjt, mitt rum har sett ut som ett helvete, inget rent utan bara ett helvete. Så jag har slängt ganska mycket gamla papper och gamla saker och saker jag ska ge bort. Hittat mycket gammalt jag inte vetat vart de vart och så. Det är ganska skönt att få röjt lite. Har även packat ner massa böcker som ska säljas och även packat ner alla mina DVD filmer som ska med i flytten :) Skönt att det börjar bli lite packat och lite slängt utav sakerna.

Saknar även mannen idag med, men som sagt vi ses på fredag och det är ju faktiskt onsdag idag trots att jag trodde de va tisdag xD Så det är ju en dag närmare :)



Bilderna på hästarna tog jag häromdagen när jag och Erik var ute och provkörde bilen, jag önskar verkligen att de båda var mina, båda var i perfekt storlek och perfekt färg exakt mina drömhästar, nu gäller det bara att hitta ägaren så jag kan köpa dem ;) Hihi nä det får väl fortsätta vara min helt perfekta dröm  helt enkelt.. Men de va verkligen urfina! En dag ska jag ha sådan!



Det här är min lilla bebis katt Sigge! Värdens mysigaste katt som bara älskar att sitta på ens axel eller i famnen så han kan gosa hur mycket som helts. Jag skulle hur gärna som helst ta med honom ner till skåne men jag får inte, Erik tycker det räcker med ett husdjur i vår lägenhet och ja vi måste ju ta våra beslut tillsammans så det är väl så det får bli :( Men när vi flyttar hem igen så :) Så nu får jag väl sluta pladdra och gå bort och prata med Tomas och tackorna ;)

/ Stackeboon

Vi har flyttat :)

Besök oss på den nya bloggen!


4/11-10 Dag 67, 60 Dagar kvar

Hejhopp!

Tiden går, nu har mer än halva tiden gått och jag och min man bor snart tillsamman :) Så skönt så skönt. Längtar till den underbara dagen, men tills dess är det bilkrångel och annan skit som ska fixas, pust.. Men det löser sig, huvudsaken är att vi har en lägenhet tillsammans. Denna veckan har Erik lov och tillbringar då såklart sin tid till att jobba, höhö, men såklart endel tid till mig kanske också. Och annat som behöver göras, jag har också hjälpt till endel. Flyttat djur och så vidare. Lite nytta måste man kanske göra som blivande bondmora ;) Vi får la se hur de går. Har även kollat på en kurs till att läsa, Erik skulle eventuellt läsa den och några från hans klass. Den heter marknadsinriktad nötköttsproduktion och kan säkert vara ganska intressant, det återstår väl att se. Den kursen var också på 50% vilket betyder att om jag söker till den också kommer jag att läsa 100 % plus förhoppningsvis få ett 100% jobb. Får väl sätta mig och söka lite intesivt efter det ganska så snart, fram till nu har jag väl kanske sökt 10 jobb men liksom inte verkligen gett allt utan bara skickat in CV och personligt brev via mejl och hoppats på det bästa. Jag vet ju såklart att man måste söka hårdare för att få ett jobb men har man tur kan ju en sån sak också ge ett jobb.


Rörmockarens rottis Era :)


Sötnos kalv :)

Så men nu under tiden som bilderna har laddats in har jag hunnit söka ett jobb! Och skrivit upp två nummer till äldreboenden där jag kan tänka mig att söka jobb, båda ligger 5-10 min från vår lägenhet. Men vi får se va de säger när jag ringer, men jag tror jag väntar lite med att ringa, det verkade som att det fanns rätt många äldreboenden i Landskrona och någon av dem borde ju behöva en vikarie :) Göttans! Jobbet jag sökte va väl egentligen inget jobb. Jag skickade bara mitt CV till en smådjursklinik som såg lite söt ut ;) Vi får se va det ger, kanske något iaf och varför inte kontakter :D

Puss å kram skumbanan

/ Stackeboon

RSS 2.0